Tuesday, February 19, 2013

~ ALLHAMDULILLAH ~


Assalamualaikum semua~

Nak kongsi sikit kat korg  pasal jualan yg kecil@an yg di post baru2 ini....
Allhamdulillah shukur pada tuhan 1st jualan tudung telah habis di jual, tunggal tunggu  tudung yg baru akan sampai t,mungkin minggu depan kot... jap g nk tunjuk gambar tudung yg saya jual yer ..

taraaaa......
>> ni dia contoh2 tudung yg habis di jual...... tudung saya mempunyai kualiti yg baik ,sekiranya anda beli .
     saya pos TETAPI  owning x cantik boleh di kembalikan semula ... senang ckp warenty lh. :)


  >> Ni saya n my sis abai kan  klu muka model ni sememeh yg penting tgok tudungnye ya haha.....


     >> Tudung ni pon habis dijual model abaikan  yg penting tudungnya.....


>>  yg ni sory kurg jelas gambarnya ... tapi tudung ni memg cantik saya pun suka , dah habis jugak...


>>  yg ni masih ada stock, siapa nak boleh bagitahu saya,tudung ni kawan saya yg punya dia suruh  saya jual kan masih ada lagi harga promosi... :)

saya menerima tempahan kalau korg nak buat tudung ikut warna baju, contohnya korg nk warna merah, hijau ,hitam nanti saya akan cari kan kain dan terus tempah siap brooch  sekali... harga boleh runding...

sekian terima kasih 

2 comments:

  1. wah! ayu pun biz tudung jugak eh. sama la kita. :) kalau free nnti jemput la singgah fb page AreezA Shop :)

    http://www.facebook.com/AreezaShop

    ReplyDelete